Money money money...Om det var för pengarnas skull jag for till jobbet vore jag helt fel ute. Att jobba med förståndshandikappade ungdomar och unga vuxna gör jag för att det är
kul :-) Inte alla gånger en anställd längtar till jobbet, men när det kommer till måndagkvällarna på UG så är det så jag känner. Oftast kommer jag dit lite halvsliten, efter veckans första arbets/skoldag men efter 3 timmar bland dessa ungdomar har jag helt ny energi och ork. Helt otroligt, och jag kan verkligen förstå talesättet " ett långt skratt förlänger livet".


Ikväll ska vi ha DISCO, för de här ungdomarna är det den stora händelsen denna månad, om vi bortser från den stora galakvällen vi ska ha i slutet av november med temat  Black and White, undrar varför ? ;-) Iklväll är det två av "våra" killar som ska vara DJ´s. Ska bli kul att höra vad de väljer att spela för musik, kan nästan sätta min löning på att åtminstonne en ABBA låt kommer spelas, mest troligt Dancing Queen =)

Nä nu ska jag dra mig tillbaka till garderoben och se om jag kan hitta någon passande klädsel, kanske något i den här stilen kan duga? ;-)
Kommentarer
Postat av: Ulrika

Skoj att du är med o tävlar hos mig igen! O du, nu har Tant startat en ny tävling:http://uj76.blogspot.com/2009/11/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html..med chans att vinna presentkort från Kalasbolaget! Kika gärna in o delta i den med =)

2009-11-09 @ 20:24:46
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Anna

ja, här har dom 15-16 som första. Så det ska bli kul och se vem som har rätt.Ja, får ta vara på den lilla extra energi man lyckas få ibland. Men nu ikväll så är jag trött, så sängen är redo för mig nu. Tufft och gå på vattengympa men underbart.Kram kram

2009-11-09 @ 21:14:09
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: Apan

Svenska & Samhällskunskap mot högre åldrar. Är inne på tredje terminen, men har tagit ett litet uppehåll nu. Det känns som om jag aldrig kommer bli klar :)

2009-11-09 @ 21:39:52
URL: http://guldgris.wordpress.com
Postat av: Matilda - Snart 2 barns mamma!

Ja det är en liten pojke i magen denna gången ;) Vet ni könet? =)

2009-11-09 @ 22:09:13
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0