BILliga BILar finns det?



M ringde i princip i samma minut som jag fick lämna vårdcentralem ( har inte graviditets diabetes) och var väldigt nere över tentan han just skrivit, så för att muntra upp honom plockade jag upp han i polackbilen och så for vi och käkade på McD. Efter en välförtjänt lunch bestämde vi oss för att kolla lite på bilar redan idag då det finns många bilhandlare här i Umeå och det är lördag imorgon så vi nog inte skulle hunnit med alla då ändå. Sagt och gjort!

For till den första där vi visste att det stod en V70 till ett bra pris, det visade sig inte vara enbart en V70 utan en V70XC, automat, skinn, fullt utrustad med GPS och DVD. Hela kittet så att säga. Strax under 60 papp inklusive helt nya vinterdäck på alufälgar och sommardäcken har gått över denna sommaren, även de på alufälgar :) Plus att när jag börjar talk the talk så att säga, så blir vi även lovade ett kamremmsbyte vid ett eventuellt köp. Nu till kruxet, både jag och M blev lite smått förälskade i denna bil och efter att ha sonderat terrängen så inser vi att det inte finns så många bilar i den här storleken och standarden för det ringa priset. Den är nog såld imorgon eftermiddag tyvärr så lyckas inte vi fixa fram handpenningen innan lunch imorgon så har fågeln lämnat boet så att säga :( Skit också!

Dock så kom jag hem med en bra mycket muntrare sambo än jag plockade upp utanför tentan, alltid något :) Sen kan ölen jag köpte åt honom som tröst göra kvällen lite ljusare för honom med, min älskling!

Nä nu middag sen jobb :)

Vad hittar ni på denna fredag kväll?

Kram!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Jobbigt :/



Svar på komentar: Japp, kan säga till när jagg laddat upp. :) Desamma. :)

2009-10-02 @ 18:18:28
URL: http://matildasenkla.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Fin blogg. Jag är också gravid, har dock bara gått 8 veckor men vi är också i köpa-bil-tankar :) Och en Volvo V70 ligger oss närmast i tankarna också. hoppas ni hittar någon snart.

2009-10-02 @ 18:49:47
URL: http://rebeccathoren.blogspot.com
Postat av: Erika

haha jo, vill ju inte ligga å krysta på jul, skulle va mysigt om han kommit ut så ja får första julen me han, annars satsar ja oxå på efter nyår, alla i släkten har gått över me sina barn, å de e mitt första så.. risken att de blir en luciagosse e nog liten :-)

mår bra, förutom vätskan som e jobbig nu, å foglossningen då såklart..annars e de fint, orkar äta bra å så..kissar en gång i halvtimmen, men annars e de bra :-) härligt e de å va gravid, förutom allt som e så påfrestande för kroppen då..

hur mås de själv? :-)

2009-10-02 @ 19:48:03
URL: http://trimi.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Ja, jag hoppas väl att det går lättare med sprutorna, jag ska ju trots allt ta sprutorna varje dag och 6 veckor efter förlossningen... :)



Man behöver ju en bil och två ska bli tre, och den ena partern ska ha en bil till jobbet och jag kanske behöver åka någonstans med bäbis så behöver man en bil till...



Vi ska på första UL nästa vecka, och även på vårat inskrivningssamtal så det ska bli skoj.



Ha en trevlig kväll du med.

Kram

2009-10-02 @ 20:58:40
URL: http://rebeccathoren.blogspot.com
Postat av: Emelie

Billiga bilar= Tyskland ;-)

Skönt att det inte avr något fuffens med sockret ;-)

2009-10-02 @ 21:06:54
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja vi köpte en V70, en 08 men den var så mega utrustad med allt man kan tänkasig och inte tänka sig, bara grejjen med att det finns 3 lcd tv i den gör mig vimsig! Så egentligen skulle vi beställt en ny men samma dag som vi skulle göra det så hittade min kille denna för typ samma pris som en ny (en ny utan alla dessa extrautrustningar) så han slog till direkt, jag har väll sagt att han har en speciell kärlek till dyra bilar, Jag hoppas ni kan hitta en V70 till ett bra pris för det är verkligen en super bil när man nu ska ha familj! Och 60000 var ett super pris!Kram

2009-10-02 @ 21:27:12
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack själv :-)

2009-10-02 @ 21:48:08
URL: http://miliannova.blogg.se/
Postat av: Emma

förstår de.. va ska du göra imorrn då:P?

kramis

2009-10-02 @ 23:08:38
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Malin Lj - Mamma till Walter!

Tack:) Trevlig helg! Kram

2009-10-02 @ 23:29:44
URL: http://malinlj.blogg.se/
Postat av: Ros-Marie

Baby, bil, bra pris (pruta,pruta) och begränsad körlängd!

Skönt att du inte har grav.diabetes! Ha en härlig helg!

Kram

2009-10-03 @ 07:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0