Dags igenDå är det dags igen för att sätta sig i skolbänken. Bara två och en halv vecka kvar sen blir jag "ledig", gud vad jag längtar. Gud vad jag ka sova! Känner mig aldrig riktigt utvilad nu för tiden så det ska bli så skönt att kunna knoppa av när andan så kräver =)

Veckan bjuder inte på så mycket skoj i övrigt, skola, uppgifts skrivande, jobb ( måndag, torsda fredag och lördag kväll) ska försöka byta bort lördag så jag kan gå på taxifesten som ska vara då. Förhoppningsvis köper vi även bilen den här veckan, men ingenting är säkert :)

Nä nu skajag ta mig en raggardusch och gå ut och möta Martin tio i.

Vi hörs och syns!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Bara bra med mig, hur är det med dig ? :)

Jo det går skit fort! :)

2009-10-19 @ 09:43:48
URL: http://iminvantanpadig.blogg.se/
Postat av: Emma

jag tror de beror på attt vi blir tyngre o bebis större:P..så all måste man nog ha VÄLIDGT stora bröst om man ska få så ont i ryggen för de.har du gått upp många storlekar?

kram

2009-10-19 @ 09:49:55
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Jennie

haha . raggardusch :)hoppas det blir ny bil denna veckan ;) wiiiie !

2009-10-19 @ 10:03:39
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: karolin

ja visst har den exploderat! Jag gick och väntade på det men man kan ju aldrig förutsäga när det ska hända. Och större kommer den bli!För tillfället tycker jag inte att det är lika jobbigt att vara gravid som förut för nu syns det ju att det snart är dags. Och folk tycker man är så gullig som traskar runt med mage så man tänker inte på de där vanliga skavankerna jag brukar haka upp mig på :) Det känns otroligt bra men konstigt att det är i slutet av graviditeten jag mår som bäst :P

Kram

2009-10-19 @ 10:16:20
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Fiia

Nä, jag vet inte heller, men mamma säger att när hon gick fick de lära sig sådan där psykoprofylax-andning och det har hon haft användning av hela livet! :-)Nej, vi skulle gått för ett par veckor sedan, men då var jag sjuk så vi skulle få ny tid i november i stället.. Bättre, för mycket närmare då.. :-DMnjaa, hela helgen spenderades i Värmlands djupa skogar med släkten, bara ta det lugnt och njuta av lantlivet. Härligt det..

Haft en bra helg?Måste bara fråga, varför är det så svårt att skriva kommentarer till dig? Får skriva om flera gånger, för att det är som att datorn inte tar signalerna från tangentbordet, vet du om det är fler som haft samma problem?Kramkram

2009-10-19 @ 12:40:02
URL: http://feucht.blogg.se/
Postat av: Sandra

Va skönt att du snart får va ledig! Man behöver det innan nedkomsten, så man hinner "boa" och så =)

Hoppas du har en fin dag, och att huvudvärken försvinner.

Kram!

2009-10-19 @ 15:06:22
URL: http://tassandra80.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0