En lång dagAlla verkar titta på Rosabandet galan ikväll. Inte jag, jag orkar inte med sånt om jag ska vara helt ärlig. Visst det är jätte viktigt att uppmärksamma problematiken med cancer, men galor hit och galor dit får i alla fall mig att bli lite negativ. Sen så är jag så känslig så andras snyfthistorier kan jag klara mig utan. Gravid hormoner är inte att leka med!

Har varit en lång dag, har känt som jag väntat på någonting, vet dock inte vad, men känslan har hängt med ända sen i morse, kanske är sängen jag väntar på? Det är dags att sova här nu, M är på väg och blir sjuk och har nog fått lite feber  efter vår storhandling, och jag är jätte tung i huvudet. Jag har även haft förvärkar mer eller mindre konstant sen lunch. Hoppas verkligen att det ger med sig när jag lägger mig, annars blir det inte många minuters sömn för mig i natt :(

Imorgon är det i alla fall dan före dan, alltså dan för helgen, nice =)


Kommentarer
Postat av: Bloggibompa

Fin blogg!/Bloggibompa

2009-10-30 @ 00:58:50
URL: http://bloggibompa.blogspot.com
Postat av: emma

dom på förlossningen sa inget om det. de sa bara ja skulle gå o lägga mig, och blev de mer eller ngt annat kom till så skulle ja ringa igen.idag är de föräldrarkurs.:)

2009-10-30 @ 06:02:58
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Linda

Skönt att det finns en till galahatare! Klarar inte heller av att lyssna på alla snyfthistorier och är skeptisk till vart alla pengar egentligen tar vägen...Men det är väl en bra sak, faktiskt. Tur att det finns de som inte tänker som du och jag då antar jag ;)

2009-10-30 @ 06:54:03
URL: http://livetalalinda.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hur har det gått med förvärkarna inatt? Jag hoppas det lugnat ner sig. Du har inget badkar du kan lägga dig i, eller en varm dusch lär väl funka det med.

Kram

2009-10-30 @ 08:45:26
URL: http://brunkullan.babyblogg.se
Postat av: emma

de va 3 gången , men vi har bara varit med på 2. Vi missade första gången, men nästa gång jag ska till bm så ska hon prata om det med oss.Idag pratade vi mycket om tiden efter förlossningen, amning, bajs, plitor, samlivet, relationen och sånt.kram

2009-10-30 @ 10:58:58
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Jennie

ja , sant kanske . jag brukar oxå vara lite emot galor och sånt shiet . men jag kollade faktiskt , och fällde en o annan tår :( typiskt mig !

2009-10-30 @ 11:32:05
URL: http://vantabebis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0