God natt



M ligger här bredvid mig i soffan och snusar så sött, själv håller jag knappt gluggarna öppna längre än så här. Det ska bli skönt att göra natt nu, har en lång och fulltecknad arbetsvecka framför mig så jag behöver all sömn jag kan skrapa ihop. Kvällen har spenderats i goda vänners lag hemma hos Ragnar och Frida på slädis. Hur trevligt som helst, att maten smakade kanon var inte fy det heller. Till efterrätt lyckades jag och M skrapa ihop en marängswish som blev en dunder succé.

Flera stycken har redan frågat efter fler bilder från gårdagens session med Jonatan, men ni får ge er till tåls :) VIll ni se mer av Jonatans plåtar så kika in här. Visst är han grym? Vi känner oss i alla fall otroligt nöjda med de kort vi fått från gårdagen, har vi tur så blir det en till session med mulet väder då Jonatan har en vision om hur bilderna skulle kunna te sig och för det krävs det att det är mulet :) Vi säger som sagt inte nej till det! Är väldigt sällan jag känner mig hemma framför en kamera, men J lyckades. Än en gång, tusen tack till dig Jonatan! =)

Med detta tackar jag för den här veckan men kan tyvärr inte lova någon bot eller bättring för min usla uppdatering här inne. Nästa vecka är om möjlig ännu mer hektisk än den som just passerat.

God natt!

Kommentarer
Postat av: Nina

haha jaaaaaa det är du! absolut :D



ja förstår att du känner att du längtar. så skönt att kunna lägga all fokus på en själv å bebisen. man behöver inte oroa sig om sömnen å så. sover man dåligt så kan man sova på dan etc :D

2009-10-11 @ 23:33:41
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Emma

mm va gott, vi tog de mest lungt igår ja o tobbe:) lite mys söndag blev de..

2009-10-12 @ 06:51:25
URL: http://lillemspems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0