Helg för mig =)



Nu har jag helg, är ledig imorgon så nu är det alltså helg=) Jobbar som vanligt i kväll på UG och sen är det även vår helg, så jag jobbar fredag / lördag 18-23, men det är ändå helg.

För en gångs skull har vi faktiskt lite planer för helgen. M har tenta imorgon så i helgen ska han också vara ledig, inget plugg och inget jobb. Planen är att rekognisera efter bil hos alla bilhandlare här i staden. Spännande! Jag älskar att köra olika bilar så det ska bli kul, kul, kul!
Resten av eftermiddagen ska jag spendera i soffan, sen blir det till att koka grönsakssoppa och baka bröd för idag är det min matdag här hemma. Önskar att M kom hem nu och mös med mig i soffan istället för att sitta på UB och läsa krimteori, men jag kan inte få allt och det blir i alla fall en av mina favorit rätter idag =)

Vad ska ni hitta på i helgen?


Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

vad skönt med långledigt!

ja högt blodtryck och svullnad kan vara ett tecken på havandeskapsförgiftning, men som tur var fanns ingen äggvita i urinen iaf!



kram

2009-10-01 @ 15:27:04
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Vad skönt att vara ledig så länge :)

2009-10-01 @ 16:06:49
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Mindy

God kväll.Har träffat min kära vän på stan med fika & shopping..Hoppas att din dag har varit en skön dag.Ha en mysig kväll.kram

2009-10-01 @ 16:34:48
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Denna kväll blir massa mys med min kära man & se Idol..ska bli mysigt med levade ljus & mys.Ha en skön torsdag kväll.kram

2009-10-01 @ 17:06:34
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0