We made you



Sitter, ännu en gång, och tittar på bilderna från i lördags. Kan inte riktigt släppa att VI, jag och M, har gjort något så fint som ett nytt liv. Ett nytt liv som om endast 72 dagar beräknas titta ut ur sin skyddade värld. Mamma och pappa längtar efter dig! Igår kväll låg vi som vanligt och mös, M med ena armen runt magen, och nästan direkt efter att M lagt armen till rätta så börjar Ärtan sparka som besatt. Nog för att h*n brukar det ganska ofta, men det var verkligen på given signal, pappa är närvarande. Jag hade redan spenderat nog tid i sängen för att kvällstangon skulle ha kört igång, men det var som att h*n inväntade pappas närvaro, magiskt! Åh vad vi älskar dig redan och vi vet inte ens vem du är.

Snart ska mamma och pappa börja förbereda inför din ankomst, tro dock inte att vi kommer spöka ut "din hörna" med en massa rosa eller blått tjafs. Klara färger som inbjuder till att fästa blicken vid och när du blir lite större, inbjuder till lek. Mamma har till och med börjast fiska efter en symaskin att låna under november så hon kan sy lite prylar som kan vara bra att ha för oss när vi ska ta hand om dig, tänk, mamma vid en symaskin, bara det är ett mått på vår kärlek till dig din lilla plutt. Nu ska mamma och pappa gå och lägga sig och prata med dig om vad vi har gjort idag, kanske sjunga en liten visa och sen klappa dig tills du sover sött i din skyddade värld. God natt du okända människa aka Ärtan. Vi älskar dig av hela våra hjärtan!


Bilden tagen av världens bästa Jonatan =)


Kommentarer
Postat av: Josefin

Vilken fin höstromantisk bild!

2009-10-12 @ 23:21:16
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com
Postat av: krillan

å så frågar du inte mig? ;)

2009-10-13 @ 06:43:25
Postat av: thessie

Hej!

vi har beräknad bf 11/1 :)

jag har mått superbra hela graviditeten... bara nu på slutet som jag har haft känningar i nedre delen utav magen. men vad jag har kunnat läsa mig till på nätet så ska det vara "normalt". men man blir ju orolig så fort något förändras eller har med magen att göra.

yoga är verkligen superbra tror jag! har bara gått en gång men har tränat mycket yoga tidigare och det hjälper en tänka på andning och olika ställningar/hållningar.

ha en bra dag!



kram

2009-10-13 @ 08:16:32
URL: http://sleepygirl.blogg.se/
Postat av: Tova

Jaa, visst är det fint hur ett nytt liv skapas. jag blir nästan tårögd då jag tänker på det ibland... Och att det går så snabbt dessutom!



Hihi, vi kommer inte heller ha en massa rosa/blått krafs och "gulliga prylar" överallt i rummet, utan hyfsat könsneutralt och stilrent... barnet kommer ju ändå inte minnas hur den hade det som spädbarn ;)

kramar

2009-10-13 @ 11:58:25
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Charlotte

Åh så fint! Jag blir alldeles rörd av både den fina bilden(grymt fin!) och den vackra texten. Man kan göra allt för dom, de små liven. Man bara svämmar över av en massa kärlek, det är verkligen stort detta med barn. Helt fantastiskt. Och även om det har fötts ett gäng barn genom tiderna spelar det ingen roll. För detta barn är helt unikt som aldrig funnits förut och ni ska bli föräldrar för första gången. It's real.



Själv plågas jag av att bedöma elevtexter! Hjälp jag går under! Ska bli kul att ses snart och krypa in under universitetsbubblan igen ;)

Kram C

2009-10-13 @ 15:39:57
URL: http://www.charlotteulander.com
Postat av: Helena

Shit vilken fin bild... Vi har inte fotat en enda ännu. Ehrm.. kanske dax snart haha.. Typ, genast!! :-D

2009-10-13 @ 20:07:56
URL: http://blogg.vk.se/e-lack
Postat av: Tova

Hehe ja, det mesta vad gäller färger och "bebisprylar" är det nog egentligen mest föräldrarna som får njuta av ;)

exempelvis är väl den fina (dyra!) vagnen vi köpte egentligen lite onödig, men man tycker ju det känns fint och roligt att köra omkring den lilla i något tjusigt. Och vagnen är ju ändå något man använder rätt mycket, andra grejer ska vi nog köra lite budgetvariant på ;)

Jo, jag har haft ganska dåligt järnvärde genom graviditeten (antagligen innan också), men just nu tycker jag själv jag mår bra iaf. Du då? Några "krämpor"? :)

2009-10-13 @ 20:40:52
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0