Är det så här det kommer bli?

Är det verkligen så här det ska vara de sista tre månaderna? Känns som jag knappt kan andas om jag anstränger mig det minsta, räcker med att jag går i en trappa så flåsar jag som en häst på OS i Fälttävlan. När jag lägger mig ner så kan  jag verkligen känna hur bebis ändrar läge och typ skjuts upp mot mina lungor, in under revbenen så jag inte kan dra djupa andetag. Hur ska jag kunna tänka ordentligt när hjärnan inte syresätts? Undrar om det är ett giltigt skäl att ange till CSN om jag skulle missa de här poängen*hmm*.
Inte nog med andnöden, snart kommer jag inte kunna knyta mina skor, redan nu så kan jag inte luta mig framåt hur som helst, är på god väg att förlora allt vad balans heter, och smidighet. Uhh!
Igår upptäckte jag till min fasa att jag inte ser mina fötter minsta lilla. Skulle dessutom göra mig "fräsch" och raka bikinilinjen, ska försöka ta mig iväg och simma i helgen, men såg inte vad jag gjorde, livsfarligt! Får nog låna ett par av M´s kalsonger så jag kan gå dit utan att skämmas, eller hur det nu är :) Aja, problem jag aldrig tänkt på tidigare, överhuvudtaget, har nu drabbat mig. Men det är verkligen I-landsproblem...

Upplevde du någon udda problematik under din graviditet?

Kommentarer
Postat av: Jennie

ja lite bättre med huvudvärken idag , men den är där i bakgrunden hela tiden . :(

usch då, inte kul & försova sig .



Ang ditt inlägg . 1. Jaa , det kommer vara så ungefär resten av graviditeten , men man vänjer sig . Man blir tröttare iom att man inte får samma syreupptag , men man lär sig och leva med det .

2. Haha , du behöver inte känna dig ensam med att inte kunna raka bikinilinjen , det är inte alls lätt , speciellt inte nu. allra allra sista delen , och som tur väl är så slipper jag dessutom se det eftersom magen så fint döljer det för mig . :) satsa på badshorts , och ge dig inte på att ens försöka att raka bikinlinjen , det kan bli mer olyckligt om man inte ser ngt. Men tro mig , det går bra ändå , man vänjer sig vid problemen .

2009-09-10 @ 14:17:48
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Anna

Ja, december brukar gå snabbt så vi får hoppas det blir så i år med.



Japp, det är nog så det ska vara fram till BF. Allt kommer vara jobbigt och klumpigt. men vi har något att skylla på iaf. hehe



Allt bra denna torsdag???



Kram kram

2009-09-10 @ 14:21:02
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

haha ja och värre blir det ju! bara de sista dagarna känns det som jag blivit megaklumpig eftersom han ligger med rumpan ända upp vid brösten typ nu när han vänt på sig ordentligt. Och anfådd blir man för ingenting ja... däremot ska väl andningen bli lite lättare sen igen när bebisen sjunker neråt inför förlossningen :-)



kram och köpa på!

2009-09-10 @ 14:49:20
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Jennie

Nej det blir inte lättare precis ! :) men det är värt det! :)



haha , ja fast då hoppas jag verkligen inte han klagar , för de är inte lätt att låta en karl göra det där , då gör du det förmodligen bättre själv utan att se :D haha .



Ja , usch , det är inge vidare med huvudvärk , men jag har migrän , så det är väl den som spökar , det är därför det håller i sig i flera dagar , mer eller mindre ! :S



kramar !

2009-09-10 @ 16:30:57
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Ida

Haha känner igen mej lite där...är inte alls smidig längre. Klumpig o. vinglig. Spiller o. slabbar =D

Haft en bra dag annars?

Kram

2009-09-10 @ 16:37:47
URL: http://minlillagroda.wordpress.com
Postat av: Ida

Jag ska oxå iväg o. jobba om ca en timme.

Tips på mat. Jag är helt urkalkad i huvudet =S

Va äter ni ikväll?

Kram

2009-09-10 @ 16:56:00
URL: http://minlillagroda.wordpress.com
Postat av: Jennie

hihi , Men dte är inte så farligt som det låter ! Haha ..



ja fy , migrän är ingen hit , men man får väl leva med diverse åkommor , det är ju bara ett gott tecken , man har ngt att ha ont i , eller hur !:D hihi

2009-09-10 @ 16:57:40
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Sandra

Jag känner också igen det där =)

Jag har inte kunnat ligga på rygg på ganska så många veckor, får både svårt att andas och mår illa. Bm sa till mig att det inte är så bra att ligga på rygg heller, bebis mår inge bra av det. Mår man själv dåligt så gör de också det.

Och det där med bikinilinjerna får vi leva med ett tag till ;-)

Ja spjälsängen monterades ihop häromdan, känns skoj nu när man kan börja boa lite =)

Kram!

2009-09-10 @ 18:27:53
URL: http://tassandra80.bloggagratis.se
Postat av: emma

jag har ungefär samma problem som dig, raka benen är nästan omöjligt, och jag märkte också för en dag sen att jag blitt så bred så när ja sitter ner i badkaret så blir de en damm bakom mig, de är verkligen tungt att resa sig upp när man sitter ner. böja sig ner är med jobbigt för de känns i ryggen. mina fötter har ja inte sätt på länge:P Det med vaggande när man går, man känner sig som en klumpig elefant.

Sen var ja med om een bilolycka 2007 ås mycket som ja har börjat känna av är att ja lätt får ont i höften när ja går, ja har ju ändå lagt på mig 21 kg hittils av nån konstig anledning.

Vätska har ja med mycket, har du mycket vätska? och förvärkar, de känns som nån drar där nere fast inuti i slidan eller hur amn ska förklara.

Ja e lite avis på dem som inte får några graviditets problem, då hinner man nog juta lite mer av sin graviditet:) I min graviditet finns de inget som heter sömn, för så fort man lägger sig ner så är de fotbolls match i magen:)

Vad ska du hitta på denna fredag?

kram

2009-09-11 @ 06:31:45
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Linda

haha det där med bikinilinjen är sjukt jobbigt, man får nästan ta hjälp av sambon där =)



2009-09-11 @ 06:35:47
URL: http://livetalalinda.blogg.se/
Postat av: Petra

Japp, besvär har man med lite olika saker. Det där med att ta på sig strumporna själv är ett litet problem, hehe. Å raka bikinilinjen?? Va är det, trodde 70-talet regerade iår, hahaha!

När är ni beräknade? Jag ska ha, eller vi ska ha 17 december!



2009-09-11 @ 23:21:19
URL: http://glamouricious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0