En djungel

Biologisk definition: Tät skogsvegetation som uppträder vid ekvatorn och andra tropiska klimatzoner osv.

Min definition: Försäkrings kassans regler vad gäller havandeskapspenning, sjukpenning, SGI och föräldrarpenning.

Som ni kanske förstår sitter jag här och försöker få någon rätsida på FKs regler och normer. Funkar inge vidare, mest på grund av  att de inte kan skriva nånting så jag, ej jurist eller myndighets utövare, förstår vad de säger. Hur tänker de? Finns det någon som vet vad de sysslar med eller har de sina krångliga bidragsregler för att ingen ska kunna säga emot dem när de väl fattat ett "välgrundat" beslut vilande på sina regler och normer. Bara att hoppas att de själva följer samma riktilinjer så de i alla fall kan ha någon slags självkontroll av sina beslut inom myndigheten. Jag ser verkligen inte fram emot att söka HP/sjukpenning. Tror jag ska bli en "belastning" på det moderat styrda välfärdssamhället och söka socialbidrag istället. Jag får ju bara tillbaka den skatt jag betalar in ( räknat bara i år!).

Nä nu ska jag sova så min kropp orkar med en dag i röda rummet i morgon, känns roligt i jämförelse med kvällens FK läsning. Alltid något :)

Natti!

Kommentarer
Postat av: Nina

förlåt!! jag godkänner alltid en kommentar efter att jag svarat på dem. Igår så stod det att jag inte hade några obesvarade. Men idag hittade jag fler. Bland annat din. Hade ju glömt att det var september igår, dvs augusti kommentarerna hamnade i ett annat "fack".



Textfältet? alltså där du skriver inlägget? i så fall. gå in på stilmall. å leta efter content. där ska det finnas width.. ändra där..



jag är sjuk. ska ta mitt te. å sen sova. krams



2009-09-02 @ 08:08:48
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0