ettnollett

Så många dagar är det kvar tills Du beräknas komma ut till oss. Shit vad tiden går fort! Men oj vad vi längtar. 100 dagar kvar har varit lite av ett värmärke för mig de sista månaderna och nu är vi snart där. Det är både läskigt och härligt på samma gång. Så många frågor som tumlar runt i huvudet. Vem är du egentligen, kommer du vara en person med mammas häftiga humör eller pappas lugna eftertänksamma sida? Får du rött, nästan eldfängt hår som vi alla tror eller är det en blondin som gömmer sig här inne? Kanske är du en riktig gaphals och vi får inte göra annat än trösta eller så sover du hela dagarna. Vad vet vi. Det är läskigt, känns som allt är utom vår kontroll och det är bara 101 dagar kvar. Du lilla, lilla människa, vem är du? Kan du inte maila mamma och berätta så vi kan förbereda oss lite mer. Känner oss så tafatta inför det som kommer i samma ögonblick du föds till världen. Du lilla, lilla människa kan du inte komma ut nu, mamma och pappa är lite egoistiska idag och längtar mer än vanligt efter dig.

Kommentarer
Postat av: Sara

ryser nästan när jag läser vad du skrivit. kommer i håg alla de där funderingarna man hade innan det var dags att få träffa sin prins för första gången =)

2009-09-13 @ 17:33:00
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Jennie

Tack fina du! :)



Ja det var skönt med lite frisk luft . :)

Men ingen bäbis här inte ännu!



kram !

2009-09-13 @ 17:54:27
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Ros-Marie

Skickar ett mail så får du se på en liten???

Kram

2009-09-13 @ 18:04:50
Postat av: Ida

Fikamys sitter aldrig fel =D Kanske får lite inspiration då ;)

Ska sätta oss ner o. äta en sen middag nu. Sen blir d tvtittande. Frågan är bara om det går nått bra ikväll. Tycker d brukar va dåligt med bra program på söndagar =(

Kramis

2009-09-13 @ 20:21:42
URL: http://minlillagroda.wordpress.com
Postat av: Annika

Log genom hela inlägget! :) Du är verkligen duktig på att skriva! :) Allt kommer att gå bra! kram

2009-09-13 @ 22:34:53
URL: http://gabulfota.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0