God morgon lördag:)

Kanske inte morgon egentligen, men jag har precis avslutat frukosten och sett klart Kenny Starfighter filmen :)
Vi var barnvakt igår åt Aaron, hur mysigt som helst, han sov typ hela kvällen, precis som jag hehe. Tog två tavegyl tabletter för att inte känna av deras katt och de är som sömnpiller ibland :S  Kom hem halv två inatt helt slutkörd och sen sov vi ända till halv tolv, lyx! Efter en morgonpromenad till ICA för att köpa mjukt bröd så är vi nu någorlunda igång för dagen.

Jag ska på blingo fika idag vid tvåtiden. Ska bli spännande att kika på deras nya kollektion. Tror inte jag ska handla nått, men i mammagruppen är det en till blingo fika i oktober så jag har ju lite tid på mig att fundera vad som kan funka :) Gillar deras retromönster starkt, även om jag inte tror jag kommer köpa så dyra kläder i början, blir nog när vi närmar oss 74/80 som det blir aktuellt med dyra kvalitets kläder :)

Denna blir dock svår att motstå :)


Hoppas ni alla får en trevlig dag och ursäkta för mina sena svar på era kommentarer, blogg.se har tydligen gjort om moderatorpanelen så kommentarerna syns inte under "nytillkommna objekt" utan de måste sökas under kommentarer. Surt, det var ju sååå smidigt förrut :(

Kommentarer
Postat av: Jennie

Åh gumman tack så mycket ! Usch , nu behöver jag all kraft som kan fås , :(

Skulle jag kunna be dig om en tjänst ?

Maila mig så jag får din mail är du jättesnäll.

[email protected]



ja , blogg.se ger jag inte mycket för , haha ! har haft blogg där också , men trivs inte alls med det ! :( blogspot är perfekt iaf för mig & mina behov . :)



kramar i massor & tack !

2009-09-05 @ 13:12:02
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Mindy

God eftermiddag gumman..Jag har jobbet denna vecka & det har gått bra men har lita ont i min rygg..på många får man reda på om man ska jobba mera eller inte mer..återstår att se..Önskar dig en skön lördag.kram kram

2009-09-05 @ 15:44:53
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, när man fick veta att man skulle ha i december i tyckte man att det var en evighet dit, men det gick fortare än man anade.



Ja, det ska bli jättemysigt. Längtar verkligen.



Jag håller med om att det nya med bloggen är dåligt, man vill ju se alla kommentarer direkt när man loggar in.



Kram

2009-09-05 @ 15:45:34
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: karolin

men NEJ, kommer det alltid se ut sådär i "nytillkomna objekt" ? Fy vad dåligt! Jag som trott att det varit fel på skiten i typ en vecka nu :( Vad.....upprörande!!



Kram

2009-09-05 @ 17:18:36
URL: http://bekk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0