hjälp mig!

Nu har min blogg ballat ur totalt, kan jag verkligen sitta hemma och grina över det, ja det kan jag! Jag är gravid för sjutton!
Inte nog med det, M blev iväg lurad av sin chef på nått skit så nu är jag ensam och har dåligt samvete för att Vilde inte kommer få komma ut ordentligt. Matte är för trött och ledsen just nu för att ens orka tänka tanken. Inte bra, det dåliga samvetet kommer krypande allt närmare och närmare.
JObbig dag, jobbigt liv, det är hundhår överallt ( damsög igår), blommorna behöver vattnas, jag sova, Vilde aktiveras /motioneras. Jag orkar verkligen inte just nu. Fan!
Varför känns alla hinder som Mount Everest just nu? Är så jobbigt. Och gravida dör som flugor av svinis, det har jag redan grinat över så varför inte ta en skvätt till? Om M var hemma skulle han sitta här bredvid, skratta lite, bita sig i läppen när jag morrar åt han att hålla käften, och sen skakande sitta bredvid och försöka hålla tillbaka skrattet. Tur han inte är hemma, det nöjet ska han i alla fall inte få!
Jag är less! Jag vill ha tillbaka mitt sociala liv, eller det finns ju här men jag orkar inte, hur ska jag orka med det när jag knappt orkar ta mig ur sängen på morgonen, resa mig från toastolen eller ta en promenad med Vilde? Och vi som ska på försäkringskassan imorgon, ännu mer hjälp!


Kommentarer
Postat av: Jennie

ååh , usch jag vet hur det känns ! Jag har många sånna dagar , vi får stötta varandra . Vill du att jag ska försöka kika på bloggen & Se om jag kan göra något åt det , (kan inte lova )

2009-09-03 @ 18:58:50
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Nina

den ser heeeeeeeeeelt normal ut :D som innnan!



om du går in å ändrar å pillar så är ju ett tips att du spar kodmallen och stilmallen innan. tex i notepad eller words. så OM det blir något fel så kan du alltid klistra in den gamla mallen..



krams

2009-09-03 @ 19:23:52
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Linda

Visst är det förjävligt med de här gravidhormonerna! 3 månader kvar bara, håll ut!!



och det där med hundhår trots dammsugning, ingen tid ,ingen ork...Jag känner igen mig! =) Och det blir värre med ett barn. Tuuusen gånger värre! Sorgligt men sant haha

2009-09-03 @ 19:31:18
URL: http://livetalalinda.blogg.se/
Postat av: Marlene - Mamma till Ned <3

Vad mysigt att du känner så! :) Kram

2009-09-03 @ 20:01:57
URL: http://marlenesliv.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

åh hoppas det snart känns lättare allting!



jag tror inte det finns gravidvattengympa här haha, liiiten stad =)



kram

2009-09-03 @ 20:02:56
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Nina

du ja gör det med! är inte sååå jäkla säker på va ja gör alltid. ibland så testar jag mig fram.. man måste ju prova för å lära sig :D

2009-09-03 @ 20:33:08
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Jennie

japp nu är det som vanligt ! ;)



ja ,den personen har nog sldrigvarit gravid isåfall .. för jag tycker också det är tvärtom . man går igenom så mycket som gravid , det är ganska häftigt ändå . Fast lagm häftigt när man är mitt uppe i en ångestattack :O

2009-09-03 @ 20:37:32
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Hanna

usch då!! det där lät inte alls kul... hoppas du får "nedförsbacke" snart!! kram kram

2009-09-03 @ 21:45:55
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Annika

En bamsekram till dig från mig!

2009-09-04 @ 00:48:09
URL: http://gabulfota.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0