Höst



Förra veckan fick jag ett tokryck och for på ICA, köpte tre liter mjölk, en "sprut grädde" och drack sedan varmchoklad i mängder. Samma sug drabbade mig idag på samma affär, så nu sitter jag här med ett stort glas varmchoklad med grädde och bara njuter av att det regnar och är grått ute. Längtar till om en timme då jag och Vilde hunnit promenera i ruskvädret, skymningen har lagt sig och jag kan tända ljus och kolla på Idol. Med den obligatoriska varmachokladen såklart :) Kanske en skål popcorn också :P

Berätta inte det här för M, men igår natt när jag hade så svårt att sova så var jag bara tvungen att koka lite choklad för att kunna komma till ro, så sugen! Kan det vara så att det är min första rejäla crawing?
Men visst är det lite höst över varmchoklad? Inte drack vi det som barn på somrarna utan det var dessa ruggiga höstdagar eller i skidspåret, fast då utan grädde, det hörde till de festligare tillfällena. Som en preggoLiw med mega sug, party!



Har ni eller har ni haft några crawings och i så fall vilka?

Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, det är skönt och se slut resultat när det är färdigt, då känner man sig duktigt.



Ja, ibland hade man verkligen behövt en hund för att komma ut och gå varje dag.



Kram

2009-09-22 @ 18:52:24
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: karolin

Mina cravings har varierat. Först var det frukt och grönsaker, sen var det pizza och pringles, och nu är det piggelin och kexchoklad :P Får väl se vad som väntar härnäst. Hoppas på nåt mer nyttigt nästa gång haha!

Kram

2009-09-22 @ 19:07:37
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Ida

Hihi Du är så söt med dina berättelser =)Alltid lika mysigt att läsa.

Låter riktigt gott med varm choklad. Ska jag nog göra nu =) Har precis kommit in från en blåsig hundprommis så det kommer sitta fint!

Jag är helt såld på färskpressad apelsin. Dricker ett stort glas varje morgon mmmmmm

Kramkram

2009-09-22 @ 19:17:32
URL: http://minlillagroda.wordpress.com
Postat av: Jessica

Åh vad gott det såg ut med varm choklad och grädde. Jag håller på att koka risgrynsgröt jag, det har jag blivit mer sugen på då jag är gravid och sen är det inte helt fel med en gröttallrik på morgonen, kokar 4 port. så jag har på morgonen resten av veckan.

Jag har haft en liten craving på glass faktiskt, men det har gått över lite mer nu. Samt så tycker jag kaffe är supergott nu, mer än förrut.



Kul med praktik, men hoppas du får bättre nätter då så du orkar. Jag tycker det är nog jobbigt med att behöva kliva upp och pinka ett par gånger och ha ont i svanken så fort man vänder sig. Jag fattar varför vi som är gravida inte får sova, vi som verkligen behöver sova =)



Ikväll är det ganska lugnt faktiskt, jag och vovven är hemma och sambon är och river i lght:n. Jag tog en workover idag idag sköter hushållet (har tvättstugan) Nu väntar vi bara på att idol ska börja, samma som dig =)



Hoppas du får en fin kväll.



Kram



2009-09-22 @ 19:23:15
URL: http://brunkullan.babyblogg.se
Postat av: Jennie

Oh jag skulle då kunna tokparta med dig & din varma choklad . :) Vi hade kunnat bli ett idol-radar-par faktiskt ! ;) mumsfillibabba vad varm choklad är gott , med ostmacka till är gutt också ;)



Jag ska äta en kycklingtallrik till idol ska jag säga dig , :) & njuta av att jag tvingar ut mitt barn med olivolja , det tycks inte funka dock . :) kanske borde meddela anonym det ! ;) haha ..

Som jag skrattade !



kramar stumpan & hoppas du får en bra kväll!

2009-09-22 @ 19:43:13
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Emma

Jo, det tror jag absolut. DE känns pytte lite bättre nu ikväll. Min psykolog som vi prastar med ringde innan och det var hon som jag skulle prata med. För hon kanske ville dra in soc, så skulle ja säga att de absolut inte behövs att ja o tobbe inte ha så mkt problem utan att de låter värre än de är när man berättar om vad man inte kommer överrens om..Men jag ska träffa henne den 30 så fram tills dess kommer ja inte kunna sova så bra.. Får se hur de blir efteråt.



Vad gott de såg ut:)

2009-09-22 @ 20:58:53
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Jennie

ja , gör det ! :) SÅ får du dig ett gott skratt du också , det ger jag mig dän på.

Vad tyckte du om idol ;) haha.



Jag rådiggar Anders Bagge , han är skön den snubben ! ;)

2009-09-22 @ 21:07:11
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Tova

Åhh ja, mysigt med varm choklad :)

Tycker det är så härligt med höst på ett sätt, att sitta inne och fika och mysa med en god bok eller film ;)

SJälv har jag inte fått så många gravidcravings. Men jag är mer sugen på kött och fett numera, kanske för att jag väntar en kille? ;)

kramar!

2009-09-22 @ 21:09:26
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Nina

mm det är ju super gott! så ja förstår dig.. :D



mina vänner gifte sig igår. så det firade vi :D vab kanon skoj att vara med där..



nu sitter ja å funderar på om ja ska göra en chailatte, varm choklad eller koka te :D

2009-09-22 @ 21:17:54
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Sandra

Va smarrigt, nej jag orkar inte gå på toa på natten hehe, sover vidare! Men sömnen är ändå orolig på ngt konstigt vis, det kanske går så i perioder?! Förresten lifsfarlig craving va haha många pratar om frukt cravings jag äter bara godis hehe :)

2009-09-22 @ 21:43:41
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Haha jaa!

2009-09-22 @ 22:16:55
URL: http://jassenilsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad gott det ser ut! Måste nästan köpa lite sprutgrädde och testa ikväll också =)



Tror faktiskt att de flesta gravidcrawingsana enbart sitter i ens huvud! Med Neo forssade jag i godis och annat skit med övertygelsen om att "det var det här jag var sugen på" men nu, andra gången, har jag lärt mig att hantera det där, thank god! Framförallt med tanke på hur kroppen såg ut efter förlossningen efter allt det där svullandet, hrrm... Inte att jag ser ut så igen, det är det fanimej inte värt! Men alla är såklart olika, och givetvis ska man äta det man är sugen på! Men de tär nog viktigt att samtidigt ha i bakhuvudet att det troligtvis slår tillbaka på en en dag ;)



Färskpressad apelsinjuice har jag druckit mer än vanligt den här gången iaf =)



2009-09-23 @ 15:02:54
URL: http://livetalalinda.blogg.se/
Postat av: Malin Lj - Mamma till Walter!

Runt vecka 14-20 var det apelsiner och apelsinjuice! I massor! Sista veckorna var det Cuba cola:)

2009-09-23 @ 19:50:09
URL: http://malinlj.blogg.se/
Postat av: Josefin

Ja, det låter sanneligen som en craving. Jag har inte märkt av någon särskild craving ännu. Alla kompisar frågar och retas hela tiden så fort man vill äta något, men jag lär nog veta när det är riktig craving. Bara 19:e veckan för mig så jag får kanske vänta tills jag är lika långt gången som du är nu.

2009-09-23 @ 21:38:45
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0