No shit

Det här med att vara gravid har hittills varit en ganska omtumlande upplevelse, men ikväll är nog första gången jag kallar det pinsamt. Att det genereras mer gaser och dylikt än vanligt bryr mig inte nämnvärt för jag är ganska obrydd vad gäller sånt, men nu ska ni få höra vad som hände alldeles nyss.. * känsliga läsare varnas*

Jag halv ligger i ena änden av soffan, den med shäslongen och M ligger i resten och läser. Jag ligger med datorn i knät och knäna uppdragna som stöd bakom, ja ni fattar va.

- L: Attjooo
- L: Älskling, jag tror jag kissade på mig.
- M: Om det är så tycker jag du ska resa dig ur soffan ganska fort...
- L: Oj, det blev visst blött

Jag reser mig och vet ni vad jag ser, jo en fläck på soffan! Jag har alltså kissat på mig! Inte så lite att det bara blir lite fuktigt i trosan utan så det blir blött på soffan!! Vet inte när jag gjorde det sist, när slutade jag med blöja mamma?

Jäkligt pinsamt, jag som har gjort knipövningar i snart sju månaders tid, helt i onödan med andra ord...
Tur jag har en luttrad sambo och att jag är gravid så jag har nått att skylla på^^ Får nog promenera till apoteket och köpa Tena inkontinens skydd eller nått, det blir väl knappast bättre ju närmer BF det lider.

Är det bara jag som varit / är med om detta eller är det vanligt nu när kroppens nedre regioner förändras inför kommande födsel?


Nu kanske en del av er tycker att jag bjöd på lite för mycket information, men sån är jag :) Och jag vill ju även veta att jag inte är ensam om "fenomenet" ;)

God natt alla ni!

Kommentarer
Postat av: Nina

usch va jobbigt. ja gjorde inte ens knipövningar. för ingen sa åt mej att göra det!!!!!! så sjukt. ja tycker det där är sådär. med å knipa. ja kunde ju inte ens de 4 första månaderna. för ja hade så ont, ja sprack ju så jävligt. va därför.. men ja kunde fisa då. hela tiden. så fort ja reste mej upp. bara en liten grej. inge skoj! hoppas det blir bättre.



pinga inlägg? aldrig hört, haha! va går det ut på?

2009-09-17 @ 23:03:50
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

haha det är uppfattat :D hade ja ingen aning om. men skoj om det ger mer pr. då vill ja med ha sånt. haha. men ja orkar inte ta tag i det. speciellt inte om det verkar komplicerat. haha..



ja det är såklart värt det. å som ja sprack så spricker inte de flesta. hela ringmuskeln gick av. så ja kunde knappt sitta på två mån. så nästa gång ja blir gravid så blir det kejsarsnitt. fick inte köra vaginalt igen sa hon som sydde mig. å spricker man normalt sätt så spricker man lite å det fixar dem på plats. absolut inget att oroa dig om. ja lovar. ja fick operation. så det va lite mer allvarligt sådär. men som sagt - inte vanligt!



krams

2009-09-17 @ 23:25:47
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Tant Ulrika

Favorit i repris hos Tant..



http://uj76.blogspot.com/2009/09/me-tavling-hos-tant.html



..där du än en gång har chansen att vinna 500kr att shoppa lös för hos Me&i :)

2009-09-17 @ 23:41:26
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Jennie

Okej , jobbat ja , du är duktig du !:) Hoppas det gick bra .



ja , det är synd att det blir så ibland , jag tror det har mycket med kommunikationen att göra , det där med att vi pratar olika språk kvinnor & män , det är inte het främmande i min värld kan jag tycka . Ibland känns det som att vi är från olika planeter . Det blir nog bättre imorgon får vi hoppas .



bamsekramen till dej ! :)

2009-09-18 @ 01:54:14
URL: http://vantabebis.blogdpot.com
Postat av: Emma

hehe nejdå, det är ganska vanligt. specielt när man skrattar eller nyser kan det också hända! För mig har det hänt flera gånger i affärerna, en gång lyckades jag till och med bajsa på mig lite, det om ngt är pinsamt.. men jag skratta inte åt situnationen, utan jkag blev arg när de hände.



Jag ahr fortfarande inte lärt mig att ha binda på när jag vet att jag inte kan hålla igen när ja nyser.Hur hårt ja en kniper så kommer de kiss. Men det står i nätet på graviditetskalenderna att de är vanligt att man kissar på sig under graviditeten..



Under förlossningen så både kissar och skiter man på sig tydligen, det om ngt tycker jag är pinsamt. När man ligger där naken också skiter man på sig offentligt inför alla rätt som det är..



Som tur är , så är detta inget man kan kontrollera..

2009-09-18 @ 02:25:55
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Ros-Marie

God Morgon!

Pinsamt javisst, men säkert bara en tillfällighet. Du var förmodligen inte beredd på nysningen. Låg du med knäna uppdragna så krävs det mer att kunna hälla igen. Det är viktigt att knipa, så BRA att du KNIPER.

Du får lägga plast i soffan...

Puss

2009-09-18 @ 06:36:48
Postat av: Ros-Marie

Läste "No shit" en gång till och skrattade gott åt eran dialog.

2009-09-18 @ 08:13:19
Postat av: karolin

Haha! förlåt att jag skrattar men du lade liksom upp det ganska roligt med dialogen där! Jag har inte varit med om det än (peppar peppar)men å andra sidan så är jag inte så "kissig" av mig, jag tillverkar inte så mycket kiss överhuvudtaget. Men jag tror absolut inte att du är ensam om det fenomenet. Och jag tror inte det är ihållande heller faktiskt. En tid efter förlossningen blir det nog som vanligt igen!

Kram.

2009-09-18 @ 10:01:38
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Emelie

Men herregud va söt du är! Förstår att det blev lite pinsamt, men enligt många av mina kompisar som också har fått barn så har dom haft samma som du!



Tack och lov har det inte hänt mig, ÄNNU, men man går ju är livrädd ;-)



Hursomhelst så vet jag många som har fött barn för flera årsen som fortfarande läcker lite om dom nyser eller hostar, så det är nog mer vanligt än man tror, men otroligt nertystat ;-)



Sv: Då håller jag tummarna för att det sker efter 12-slaget!!!



Kram



2009-09-18 @ 10:17:57
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Postat av: Tella

haha, jag känner igen mig. jag kissar på mig numera när jag nyser..kul? nja.. sådär halvroligt när man är på stan och får en nysattack. Ska nog börja med trosskydd..

2009-09-18 @ 10:33:25
Postat av: Eva [Bland rosa och blåa tuttar]

Något jag inte rekommenderar dig göra efter förlossningen är att hoppa trampolin/studsmatta. Det gjorde jag på en möhippa tre veckor efter att jag fött Marius. Jag satt på samma stol (märk stol, ej soffa) resten av kvällen :D

2009-09-18 @ 15:32:54
URL: http://skruttisochjag.blogg.se/
Postat av: Linda

ja fy fan, det där är riktigt jobbigt. Knip järnet efter förlossningen säger jag bara för jag slarvade med det med Neo och det märks i den här graviditeten! Minsta nysning och jag kissar i pincip på mig också. Nästan så att jag untar på att låna Neos blöjor ibland ;)

2009-09-18 @ 18:15:05
URL: http://livetalalinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0