Och vad göra nu

Som vanligt när jag kommer hem efter en kväll på jobbet så är jag rastlös av bara satan. Vad göra, kan ju inte gärna dra igång dammsugaren mitt i natten, disken är diskad och hunden kissad. Har i alla fall slagit på tv:n men det blir jag då inte  klokare av.

Sitter här och funderar på om det kan vara kul att ha en tävling på bloggen,  det är ju kul att tävla på  andras bloggar i alla fall, en egenskap ni nog har upptäckt vid det här laget :) Men hur gör man då? Ska jag stalka ett företag tills de ger med sig eller söker de upp mig? Har de senaste dagarna upptäckt att det finns bloggar med färre (!) besökare än mig som har tävlingar, amazing!
Fast då kommer kruxet, om jag har tävlingar blir det helt plötsligt en, i mina ögon, kommersiell blogg. Vill jag sälja ut mig? OM jag någon gång har en tävling så kan jag lova så mycket som att det kommer vara ett etiskt och moraliskt väl genomtänkt beslut som är taget tillsammans med min kära sambo. Som jag förövrigt tycker ska lämna taxin i garaget och komma hem till mig, känner mig sjukt hjälplös här, alldeles ensam med min stygga förkylning. Jag sa förkylning, inte svinis, så jag ska fortfarande både på loppis och preggofika imorgon. Ska bli skönt att prata gaser, urinläckage, för små BH:ar och bästa ammningshörnen på diverse fik här i Umeå. I just de ämnena har M sina tillkortakommanden, men det är bara i dessa frågor, inte annars :)

Saknar dig älskling, kom hem!



Hoppas ni alla fått en trevlig start på helgen, min helg började helt underbart. Tacos och härliga tonåringar att kolla på IDOL med, lovely! Få saker, tror ni kan gissa vad ;) slår det här sättet  att inleda helgen på,  och ja ni har rätt, jag älskar mitt jobb på fritidsgården!

Nä nu ska jag nog ta lite kort på onödiga saker i vår lägenhet, kanske är nått att blogga om?

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0