Rolig grej

Det är Karolin som tipsat mig, gå in här och få reda på hur din förlossning kommer att vara och vad det är för krabat som tittar ut :)

Vårt reslultat:
The day you deliver, outside will be sunny. Your baby will arrive in the middle of the night. After a labor lasting approximately 40 hours, your child, a boy, will be born. Your baby will weigh about 6 pounds, 1 ounces, and will be 19,19-1/2 inches long. This child will have dark brown eyes and curly black hair.

Hahahaha, vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Vi har BF den 23 december, att det skulle vara soligt mitt i natten är jag inte så hundra på ;) Pojka, det kan jag nog tro också eftersom både jag och M tror det. Att det skulle vara en brunögd baby med lockigt svart hår har jag däremot bäldigt svårt att se då både jag och M är rödhåriga ( M rödlätt) och  alla i våra familjer har blåögon, lockigt hår har däremot jag :) Men men, det märks väl den där soliga december natten :P



Kommentarer
Postat av: karolin

Haha! Ja visst var de ett trovärdigt test! Det blir en solig decembernatt att minnas det! Undrar om man får samma text om man gör testet flera ggr med samma svar :P

Kram

2009-09-19 @ 19:37:28
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Linda

Det här var ju jätteroligt! Fick att vår kommer mitt i natten också, och att det blir en pojke som det faktiskt blir...Intressant =)

2009-09-20 @ 10:16:01
URL: http://livetalalinda.blogg.se/
Postat av: Linda

Nee nu sa jag fel, på eftermiddagen var det för oss!



Och du, det står ju faktiskt att dagen kommer att vara solig men att han kommer på natten och det kan ju faktiskt stämma =)

2009-09-20 @ 16:46:19
URL: http://livetalalinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0