Mait 15 veckor



Tiden går så jäkla fort och vår lilla solstråle är redan 15 veckor. Har ingen koll alls på tiden men såg att det ju är måndag och då blir hon större, eller ja det blir hon ju varje dag =)
Som jag skrev i förra inlägget så har jag inte tyckt det har hänt så mycket i utvecklingen de senaste två veckorna. Dels så är hon "mellan" två utvecklingssprång och sen har det varit så mycket nya intryck så det kändes helt normalt att hon inte utvecklat så mycket nya färdigheter.

Vad fel jag har haft. När vi kom hem i eftermiddags och jag la henne i babygymmet så insåg jag att hon dels blivit mycket STÖRRE samt har betydligt mycket mer koll på både armar och ben, händer och fötter. Det är inga problem att stoppa händerna i munnen och då framför allt pekfingrarna, hon viftar målmedvetet till figurerna i babygymmet och greppar i allt som kommer i hennes väg. När hon ligger på mage, vilket hon knappt gjort på två veckor då alla ska hålla i  henne hela tiden, så lyfter hon rumpan och för in benen under, hon tränar på att åla/krypa med andra ord. Hon sitter med enbart lite, lite stöd för att hålla balansen och drar sig upp till stående när vi håller i henne i händerna. När hon ska bajsa så visar hon tydligt att det är att föredra att stå upp så hon kan krysta ordentligt. Sötnosen! =)

Har hittat två kort som är ganska tydliga för att jämföra hur hon har vuxit över vår semester.

28 mars alltså 2 veckor och 1 dag sedan.

 

Mait och farfar i går söndag.

Det var lite svårt att hitta bra jämförelse bilder för vi har knäppt så lite bilder på bara Mait, det är alltid någon annan med på bilderna och det har varit ett fåtal tillfällen då hon legat på golvet under de här två veckorna. Men som ni ser så har hon tjockat på sig de här veckorna. Hon har fått några fler veck på armar och ben, men framför allt så fyller hon ut bodys nu. De båda gula bodysarna är från samma märke och är i samma storlek och som ni ser så är tigerbodyn bra mycket trängre än äpplet. =)

Knubbig överarm i den position den numera alltid befinner sig med ett pekfinger i käften =)


Kommentarer
Postat av: Sara med Tyra & Noah

Jag tyckte väl att hon hade tjockat på sig lite! :)

2010-04-13 @ 17:27:33
URL: http://busungarna.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0