Sista kvarten

Nu är det sista kvarten på jobbet sen får jag åka hem =) Har i och för sig haft Mait med mig en timme idag då Magnusvar upp på övervåningen och tränade, men jag saknar dem. Imorgon och på lördag blir det jobb igen, förhoppningsvis är jag lite piggare då än jag varit idag. Igår kväll somnade jag i soffan när vi skulle ha sitcom kväll, jag hann se introt till The Big bang theory sen däckade jag =( Nytt försök i kväll kanske? Fick mer eller mindre sova hela natten då Magnus tog den enda matningen ( 02.10 ) så jag var pigg imorse, men jag har fortfarande inte vant mig vid de tidiga mornarna. Kan jag någonsin det? =)
Passar på och SKRYTER lite om Maitan för hon åt vid 19.45 igår kväll sen vaknade hon vid 02.10 och sen käkade hon igen vid 07.30. Det tar sig! =)


Kommentarer
Postat av: natasha

det g¨r till och från med amningen :/ man får ibland sitta några timmar innan han tar bröstet också blir han helt galen på mig :/ så får ge ersättning istället ibland. man hinner ju inte göra något om dagarna om man ska hålla på så :(.

2010-04-22 @ 22:13:58
URL: http://natashalarsson.blogg.se/
Postat av: Jenny med Emiliten

Hej! Kul att ha hittat din blogg :-) Och nej, man vänjer sig aldrig vid de tidiga mornarna, men rätt vad det är sover de till 10 och är omöjliga att få upp ... om tio tolv år sådär ...



Tack för din kommentar som jag just upptäckte! Du frågade vad tygblöjorna kostar. De kostar 240:-, har isytt inlägg och knappar. Den högra blöjan på bilden (där du kommenterade) är under utprovning så den är billigare, 180:-, det är en dra-upp-blöja (tänk Pampers up and go), är väldigt nätt "som en kalsong". Jag syr (nästan) bara formsydda som man behöver en ytterbyxa (i ull eller pul) till.

Det här blev långt, du får mejla om du har frågor :-)

2010-04-23 @ 00:01:32
URL: http://emiliten.blogspot.com
Postat av: Sara med Tyra & Noah

Gud så skönt med såna nätter!!

2010-04-23 @ 08:05:34
URL: http://busungarna.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0