Sömnbrist


Lider jag inte av idag, vi fick sova till 8.45 innan protesterandet blev för högljutt. Däremot så var jag nog väldigt trött i går kväll för jag skrev glatt att Maitan blev ett kvartal, men det var ju förra gången det, hon blir ju fyra månader och inte tre =) Men jag tänker inte ta hela skulden utan lägger över lite på pappa Lasse som ju faktiskt sa att hon blev ett kvartal igår och han som ska vara mattelärare =)

God morgon!

Kommentarer
Postat av: Tella

Åh så härligt. Axel kan numera ligga i sin säng och jollra ett tag innan han blir onöjd. det tackar man för. Några extra minuter kan nästan vara helt avgörande på hur dagen börjar ;-)

2010-04-29 @ 10:26:14
URL: http://tellas.blogg.se/
Postat av: Ros-Marie

Hej på er!

Känns det som 4 månader sedan du/ni var på förlossningen? Den upplevelsen brukar väldigt fort bli ganska avlägsen medan den lilla babyns ålder upplevs som om den borde vara yngre, Helt ologiskt

och svårt att förklara. Skickade igår iväg ett skrymmande brev med "presenter" från gammelmormor och gammelmorfar. Det lär komma i början av nästa vecka.

Ha nu en trevlig helg. Sista april och första maj är för mig, för alltid, förknippat med positiva känslor. Vårsupe, universitetsstudier och demonstrationsdag. Med åren har tyvärr första maj förlorat sin betydelse.

Men som sagt ha en riktigt trevlig helg!

Stor varm kram mamma,mormor och "svärmor"!

2010-04-29 @ 10:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0