Mysdag



Idag ska jag och Maitan inte göra ett skit! Eller vi ska ut med Vilde på långpromenad men det är rekreation. Förutom det så ska vi inte göra någonting. Bara mysa i soffan framför någon sitcom, ska börja ladda nu så vi kan hålla oss förnöjda hela långa dagen och till kvällen för M ska jobba ikväll :-(

Hoppas jag lyckas hålla våra intentioner om en görofri dag, den som lever får se ;-) Just ja, jag vill verkligen vinna tävlingen jag deltar i här nedan, håll tummarna för mig =)

Kommentarer
Postat av: Nina

ja e sjuk än.. magsjuka har övergått till en rejäl förkylning nu istället.. så det känns ju sådär. så man har inte mkt energi till å blogga lr göra något alls..



hoppas ni mår super iaf!krams

2010-02-12 @ 13:12:07
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: karolin

Skönt att bara göra inget ibland, såna dagar behövs verkligen!



Låter som att du är duktig med träning och allt tycker jag. Jag hoppas komma igång ordentligt efter min efterkontroll som är på tisdag. Jag tränar kampsport men vill veta att jag är riktigt hel innan jag börjar igen. Det är ju rätt så våldsamt om man redan är trasig menar jag. Vad tränar du för nåt?



kram

2010-02-12 @ 14:53:53
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Josefin

Får man ställa en dum fråga? Uttalas hennes namn Ma-it eller Majt? Jag har ju aldrig träffat er sen hon kom och jag vill inte göra bort mig nästa gång vi ses.

2010-02-13 @ 01:38:11
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0