En grillad med bröd

07:25 plingade det till i min mobil i morse, det var Frida som ville kolla om vi var sugna på att följa med på korvgrillning på gamlia. 07:25 skulle för en månad sedan räknats till kategorin  okristligt tidigt en söndag morgon och ignorerats. Idag däremot var det inte alls tidigt och hela lilla familjen var vaken, men dock inte urklivna ur sängen. Självklart kunde vi tänka oss att byta innefika mot korvgrillning, för även imorse så väcktes vi av solen ackompanjerad av Mait, så kl. 11 var det träff i korsningen.

Vi är nu hemmkomna från snölek med korvgrillning tillsammans med Frida, Ragnar och Aaron och deras kompisar med barn. Ett helt koppel med vuxna och hälften så många barn. Solen lurades och väl ute var det inte alls lika varmt som det såg ut att vara, men det var ändå L O V E L Y ! Korven var god och kaffet satt ännu bättre, har en ny kakfavorit, ballerina kladdkaka. Underbart god att doppa i kaffe, ett tips ;-)


Korv


Mer


Älskling
Nu sitter jag här och luktar brand, Maitan kollar förnöjt på sina händer efter en två timmars lur i vagnen och Magnus äter pizza från igår, livet leker! Oskar ringde och nu blir det mer kaffe, mer bullar och mer ballerina kladdkaka, love it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0