Shopping =)

Jag har handlat kläder åt mig SJÄLV, igen. Börjar bli en vana, fast kan inte kalla det en ovan än, har nästan ett år att "ta igen" ;-)

Det blev två långa linnen på Gina Trico, en vit skjorta och ett par örhängen fick också hänga med därifrån.



Lite våriga kläder med andra ord =) Hela anledningen med att gå på "stan" var att fika med kusin Anna vilket vi också gjorde på just Jambo, mums! Hur gott som helst och väldigt trevligt. Maitan sov mest hela tiden så för att hon och Anna skulle få hänga lite så väckte jag upp henne efter lunchen, helt emot mina principer. Inte helt pigg men efter några minuter var hon så glad och nöjd.


Anna och en nyvaken Mait

Hon protesterade inte det minsta innan det var dags för lite mat. Känns så BRA att det inte är några problem varken för mig eller henne att amma offentligt. Jag bryr mig ärligt talat inte ett skit och Mait vekar inte särskilt brydd över att det är tjo och tjim runt henne, helt UNDERBART, vardagen blir så mycket lättare på det här sättet =)


Kommentarer
Postat av: Moa

Trevligt att handla åt sig själv!! Nått jag oxå borde göra snart känner jag, blir alldeles för lätt att bara köpa saker till Douglas. =)



Skönt att amningen fungerar så bra oxå! Jag har ju slutat helt nu och är faktiskt jätte nöjd med det beslutet.. Jag hade dessutom svårt att vänja mig vid tanken att amma offentligt eftersom det rann mjölk så att jag var helt blöt genom kläderna. =/



Det är helt rätt att strunta i vad andra tycker, Det är ju toppen att man alltid har med sig maten färdig att servera. =)



Trevlig Påsk till er!



Kram

2010-03-30 @ 20:06:15
URL: http://www.metrobloggen.se/moasliv
Postat av: Susanna

Vilken underbar overall er dotter har!! Önskar jag hade en själv.

Kram

2010-04-21 @ 18:33:58
URL: http://bozzini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0