En heldag i solen


Vi har verkligen spenderat HELA dagen i solen, underbart! Maritn knäckte första ölen vid tolvtiden och sen dess har vi suttit ute och njutit. Lagom tills vi hade dukat upp maten på verandan så började det åska med dunder och brak. Har inte hört så mycket åska på flera år. Jag som i vanliga fall är väldgit åskrädd sen en incident när jag var liten har idag suttit ute och faktiskt njutit av   naturens nyck. Istället för att äta på vår veranda flyttade vi in i lusthuset på gården och käkade där och sista timmen har det återigen spruckit upp och varit fin väder. Resten av gänget har dragit vidare till Peddan in the park och jag och Magnus sitter nu framför ännu ett avsnitt av Band of Brothers.


Kommentarer
Postat av: Tova

Åh, så ni har haft sol idag? Vad skönt!



Usch, så du känner också folk i härnösand? Som tur är har jag ingen aning om vem den där 21-åringen är, men man har ju säkert en hel del gemensamma vänner...

2010-05-14 @ 21:36:28
URL: http://trasslet.se
Postat av: Sara - mamma till Wilda

Jag var visst inge bra på att dra ner på amningen hahaha Hade så otroligt mycket mjölk i brösten igår så ingen ersättning. Pallade helt enkelt inte trycket :)

2010-05-15 @ 08:19:31
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0