Mamma dejt

Hos Elin var det sol, konstigt va? Vi började med att sitta ute och njuta i skuggan, snackade lite skit och kollade in alla ongar, det var ju ändå nästan tre veckor sedan vi sågs sist.

Mamma och barn


Efter nån halvtimme i skuggan började ongarna bli både trötta och hungriga så vi begav oss in och tillgodosåg både bebisar och mammor med en super god kyckling paj, bra gjort Elin! Vi kom alla överens om att det är så grymt skönt att vara hemma hos någon istället för att kuta runt på stan i jakt på bra ställen att käka. Hemma hos kan ungarna ligga på golvet och snattra, vi kan vara bekväma och faktiskt få lite tid till oss själva och inte bara hålla onge. Plus det blir bra mycket billigare att bjuda sex mammor på lunch/brunch en gång i månaden än att springa på restaurang eller café i tid och otid.Efter en kinkig period fick jag så Mait att somna, i Elins hundkorg =) En halvtimme sov hon sen var det fullrulle igen. Ongen som brukar sova nästan tre timmar på dagtid i två omgångar har idag sovit max en timme så att hon var trött när vi kom hem var inte så förvånande. Åndå så höll hon sig vaken en timme till i skuggan ute på vår gräsmatta.


Tröttheten tog över och nu sover hon i sin säng sen en kvart tillbaka. Får se hur det påverkar nattsömnen när eftermiddags luren blir så pass sen som den ändå blev. Nu ska jag lägga mig ner en kvart och njuta av det varma vädret sen blir det middag innan det är dags för jobb.

Kommentarer
Postat av: Ros-Marie

Vad söta ni är!

2010-05-20 @ 16:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0