Middags tips


Nu ska jag tipsa om ett bra sätt att ge ongen havregrynsgröt, funkar utmärkt här hemma i alla fall =) Vi gav Mait havregrynsgröt för första gången igår, det var ingen hit. Trots mer vatten och väldigt välkokt gröt så gick det inte hem, jag såg hur hon tyckte att det vara var en seg massa i munnen och det mesta åkte ut igen. Provade då med att koka banangröt ( sempers ) och sedan blanda i lite av havregrynsgröten. Det funkade hyffsat, men då är det ju "meningslöst" att koka egen gröt om vi liks måste tillsätta köpe. SÅ idag provade jag nästa trix. Mixade havregrynen så de skulle bli finare, kokade en lös gröt och tillsatte hemmagjord päronpuré samt mosad banan som " sylt". Mait älskade detta och åt nästan en hel deciliter havregrynsgröt ( 1 dl okokta havregryn alltså). Det var dagens middags tips. Lycka till alla ni andra som försöker "lära" era små att äta gröt =)


Kommentarer
Postat av: sara

1 dl? Det äter inte ens jag hahaha

2010-05-05 @ 18:48:19
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Sara med Tyra & Noah

Vad roligt att det funkade att mixa grynen!

Kanske testar samma grej med Noah sen när det är dags, för havregrynsgröt är ju ungefär tyyysen gånger billigare än köpegröt!

2010-05-05 @ 18:53:03
URL: http://busungarna.wordpress.com
Postat av: Anonym

Hejsan! Vilken söt liten son ni har..

Va gärna med och tävla åt honom hos mej! http://myddis.blogg.se/2010/may/ny-tavling.html#comment mvh madde

2010-05-05 @ 18:54:14
Postat av: Kim

Jag kommer aldrig koka havregrynsgröt eftersom att jag får spykänslor bara jag ser bild på eländet. ;) Ingen hit för mig, haha. Men den gröt Victor har fått är Sempers havregröt. :)

2010-05-05 @ 20:34:57
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0