Misslyckat


Jag misslyckas kapitalt med att installera wordpress på min domän. Någon som har några tips? Har försökt göra precis som instruktionen ( den utökade ) visar, men det vill sig inte ändå :-( suck

Kommentarer
Postat av: ullisar

jag är inte så duktig själv men det finns en kille som hjälpt mig med allt vid min flytt. han är inte särskilt dyr heller! då flyttar han med rubbet: layout, bilder, kommentarer och inlägg såklart! sök på gern, eller hör av dig så kan du få en mailadress direkt!

2010-05-04 @ 23:35:04
URL: http://ullrika.se
Postat av: AnnaH

Ja, oj vad jag fick kämpa innan jag fick till det med min hemsida. Jag har Elvahost som webhotell och hade kopplat domännamnet till det några dagar innan jag började ladda upp WP på ftp-kontot. Lite bök och stök bara att få ftp-programmet (gratisprogrammet Core FTP använder jag) att få kontakt med mitt ftp-konto. När det väl var fixat gick det smidigare med själva installationen av WP. Tur jag inte visste hur grötigt det är för då hade jag nog aldrig börjat men när man väl kommit igång känner man sig en liten gnutta smartare. ;-)



Är det något med domän/webhotell/ftp som strular eller är det instalationen av WP? För det sistnämnda finns ett bra svenskt forum att söka svar i.

2010-05-05 @ 07:04:23
URL: http://annaharr.se
Postat av: sara

hahaha Jag gav oxå upp. En helt vetenskap det där

2010-05-05 @ 08:41:28
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Jennie

HM köpte jag hängslena :) De är skiiiitcoola ! :) haha

2010-05-05 @ 09:04:18
URL: http://mammatillvidar.blogg.se/
Postat av: lina

har du fyllt i rätt uppgifter i wp-config filen?

2010-05-05 @ 22:59:49
URL: http://i-fokus.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0