Ombytliga onge

Det märks verkligen på Mait att det sker saker i hennes värld, ny saker upptäcks ch världen som hon känner den förändras drastiskt just nu då hon upptäcker ännu en dimension av omgivningen. Humöret som oftast är på topp annars är nu snarstucket och ena stunden är hon världens gladaste Mait med skrattet bubblande ur strupen för att i nästa storgråta och vara helt otröstlig men ändå börja skratta mitt i.

Fem minuter efter att jag MMSbloggade i morse så hände nått, Mait blev otröstlig och den lugna sköna morgonpromenaden förbyttes till en mardröm. Eller kanske inte riktigt men en lös hund, barnvagn och en sprattlande och gråtande fyra månaders onge i famnen är ingen höjdare. Men men ett snabbt samtal till Magnus och det var löst, han kom som den räddare han är och plockade upp oss med bilen. Orsaken till Maitans dåliga humör? Hunger och en blöt blöja. Sista veckorna har hon alltid ätit vid 05.30 och sen vid 09.30 så morgonpromenaden har aldrig inkräktat på mattiderna utan hon har oftast sovit hela tiden, men inte nu. I går åt hon vid 19.30 ( gröt) och sen fick hon ersättning vid 02.00 så det var inte så konstigt att hon blev tokigt hungrig vid åtta tiden. Klant misstag av mamman med andra ord. Men som sagt hon är ombytlig vår älskling =)



Nu ligger hon, hör och häpna, nöjd i babygymmet och pratar med mumin och ormen. Babygymmet som förövrigt ska få sig en åktur i tvättmaskinen idag ser jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0