Ryssvärmen är kvar


Vi vaknade  vid 6  av att Mait ville äta, hon fick i sig 245 ml i ett svep sen har vi legat och halvslummrat i ett aldeles för varm sovrum fram till nu. Hela familjen  klev alltså upp 9.45, det är nog rekord!

Även idag är det varmt som i Spanien så när vi har gjort oss iordning och käkatfrukost blir det en promenad ner på stan för en glass eller två. Blir nog en ganska lagom ansträngning för de lite mer slitna i vårt sällskap =)

Kommentarer
Postat av: Moa

Härligt med sovmorgon! Vi har gjort samma här.. Douglas åt vid 6 sen sov vi vidare. =)



Här ligger molnen tätt och bjuder enbart på regn men det är ändå kvavt och sådär en 15 grader ute.. Åska skulle vara mer än välkommet. Jag har ju lärt mig att njuta av åskan på senare år men har varit bra åskrädd tidigare sen Åskan slog ner när jag var kanske 10 år och brandlarmen slog igång... Jösses vilken smäll alltså, då var man inte kaxig. =)



Nu hoppas jag att vi oxå får ta del av den där härliga värmen ni har. =)



Kram

2010-05-15 @ 10:26:25
URL: http://w
Postat av: Annika

Har lite frågor om Maits eksem/hud. HUr blir den nu när det är så varmt? Nilas är alldeles fläckig/prickig över hela kroppen. Ser delvis ut som värmeutslag och delvis inte. Funderar på om han kan reagera mot ytterligare något som jag ätit, typ ägg... Har ni varit på hud? Blev ni skickade eller krävde ni remiss i så fall?



Trevlig kväll!



/Annika

2010-05-15 @ 17:27:11
URL: http://familjendunder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0