Så det kan gå


Så här glad är inte vår dotter nu, hon var det tidigare idag när vi fick se innehållet i paketet hon fått av Malla, tusen tack! Nu är hon dock nyvaken och skit sur rent ut sagt. Hungrig som en tok är nog anledningen.

Kommentarer
Postat av: lina & august

ja jag tänkte eventuellt gå på knytisen imorgon, bestämmer mig helt och hållet imorgon när jag ser vad vi är på för humör. :) klart du ska gå på det också! och klart du ska komma om vi tar fika på min gård nån gång framöver också. :)

2010-05-25 @ 18:55:42
URL: http://i-fokus.se/blogg
Postat av: Malla

Varsågoda! :D Det är bara kul om ngn annan hinenr använda det, det var ju vääldigt litet på Nellie. Hoppas Mait hinner använda det en gång eller 2 iaf :)Jadu, jag promenrar och gör övningar, har mätt mig och vägt mig men det är ingen skillnad så, däremot mår jag väldigt välsigt bra då jag håller igång och jag är itne ute efter att gå ner i vikt, bara bli mer "fit" :D Så jag fortsätter!

Härligt att det går bra för dig med!

2010-05-25 @ 19:36:02
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Linda

Ne, Rasmus sover hellst på sidan men han vänder sig till magen när han vaknar och så ligger han där superglad :) Dock har han fått för sig att göra det i sömnen ibland och det tycker han inte om, då blir han sur, fast han sover fortfarande och såfår man vända tillbaka han :p

2010-05-25 @ 21:57:13
URL: http://lindamadelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0