Trumpettes socks set


Ni vet de där strumporna som ser ut som skor, Trumpettes? I det andra paketet vi hämtade idag var det sådana. Så fina och så roliga att accessoera ( finns det ordet och stavas det så??) Mait med dem, strumpor har hon ju dagligen och "riktiga" skor har en tendens att sparkas av så då är ju dessa små helt perfekta!

Min avoghet mot tjejiga kläder till trots blev det en låda med klassiska "tjejskor".


Pixie Baby socks


Sen ville jag även ha en låda med lite sportigare modell och inte i pastellfärg så det fick bli Johnny´s baby socks.Visst är de fina? Till och med lådorna gör en glad, när jag ändå var i gång och faktiskt hade råd ( har legat som restorder jätte länge) så fick det bli en tredje låda med Johnny´s skater baby socks också.Nu har då Mait strumpor så det räcker och blir över för ett år framöver. Och är de inte adorable så säg =)


Kommentarer
Postat av: Sara med Tyra & Noah

Ja dom är galet söta!!

2010-05-18 @ 22:22:23
URL: http://busungarna.wordpress.com
Postat av: AnnaH

Ja, jag älskar Trumpettes. Hade Little Minnies till Evina och Little Mickeys till William. Synd bara att de är så yttepyttiga i storlek. På mina barn har 0 - 6 månader vuxits ur vid 3 månader och Evinas knästrumpor i strl 12 - 18 månader hade hon vuxit ur innan hon ens var 1 år. Men söta är de och sitter jättebra så länge storleken passar.

2010-05-18 @ 22:32:43
URL: http://annaharr.se
Postat av: Sara - mamma till Wilda

U N D E R B A R A!Du, hade du någon gång problem med att Mait inte ville ha ersättning? Wilda vill inte ha det. Hon tar flaskan, men bara om det är min mjölk..

2010-05-19 @ 08:02:44
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: emma

hehe sådfana sockar e häftiga:)

ja , egentligen vill han sitta upp, men ja har spanat in en bumbo, men vet inte om de är onöldiga pengar, för rätt som de är så kanske han krypoer och då vill han nog inte sitta stilla i sådana bubmo stol:Pär Mait ochså på väg att sitta,krypa elelr åla?

undrar när dem lär sig vänta fråpn mage till rygg, är jobbigt att behöva vända dem hela tiden:) han rullar runder som en ål här hemma:)Hur mår eran fina hund? länge sen amn såg bild på den tycker jag:)du får ha en bra onsdag!

kram

2010-05-19 @ 08:19:17
URL: http://trollbollsmamma.blogg.se/
Postat av: Kim

Victor behöver också strumpor, inga sitter bra på fötterna. :p

2010-05-19 @ 09:43:02
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Stina

Jag är också fan av Trumpette. Bella har de två översta :-)

2010-05-19 @ 11:08:51
URL: http://fladdor.blogspot.com
Postat av: Sofia

Jag beställde Pixie-sockarna till Amanda och de sitter bra på foten tycker jag. De är inte så stora dock, jag tror inte att Amanda kan ha sina så länge till. Men de är ju så söta! Jag funderar på att beställa flera och andra modeller till hösten. :)

2010-05-19 @ 20:21:21
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0