Baby semp 1


Är den ersättning som Maitan får just nu och kommer så få fram tills hon är 4 månader sen blir det gröt och baby semp 2, lite potatis och sånt får nog också slinka med =) Sempers ersättning är den enda jag köper då NAN är en Nestle produkt vilka jag inte köper. Varför? Läs här.

Än så länge tycker jag det fungerar kanon med ersättningen. Om jag ska vara helt ärlig så finns det både för- och nackdelar med att inte helamma längre. På plus sidan är att jag kan ha vilka kläder jag vill utan att behöva tänka på amningsvänligheten. En annan positiv sak är att Magnus kan vara betydligt mycket mer delaktig i Maits matvanor Å andra sidan så är det lättare att helamma, maten är alltid på plats, hygiensikt och lagom tempererat. Ett annat stort minus är att det går betydligt mycket mer kläder för både mig, Mait och Magnus sen jag slutade helamma, Mait spyr väldigt mycket mer än tidigare, men i jämförelse med kompisars bebisar så är det en droppe i havet, men för oss är det mycket.

På det stora hela tycker jag det fungerar väldigt bra, men saknar den psykiska och fysiska närheten vid amning, men jag behöver lära mig att släppa taget så det här är utmärkt träning..

Nä nu ska jag iväg och jobba, trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: unique

Och jag har kommit till det stadiet där jag längtar efter varje amningstillfälle. Kan man bli beroende hehehe



Du, oljan ni använder till Mait. Vilket märke?

2010-04-15 @ 20:56:21
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Philippa - mamma till Therese

Vi kör med NAN, många barn är ju ganska kräsna med vilken ersättning de äter så... har kört på 2an sedan Tess var drygt 2 månader, den mättar lite mer säger de och så amamr jag ju inget alls längre och den kan ju användas från födsel till barn som inte ammas, var lite orolig för att hon skulle bli dålig i magen när vi gick över till 2an men icke då

2010-04-15 @ 22:10:36
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: Kim

Vi har kört på semper och kommer fortsätta med det. I den närmsta butiken erbjuds bara semper, så delvis av praktiska skäl så använder vi det märket. :)

2010-04-15 @ 22:54:07
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: AnnaH

Vi körde enbart med Semperprodukter till Evina för att vi tyckte bättre om dem. Känns ju bra när man läser det där.



Har ni provat gå över till Semp 2 eller blanda de båda? Tänkte eftersom den faktiskt är helt okej att ge redan från 2 månader och i vissa fall från födseln om det skulle finnas speciella behov. Den är ju lite mer mättande, speciellt till natten.

2010-04-16 @ 08:06:43
URL: http://annaharr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0